free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκολ… ανθρωπιάς και φέτος από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου! (φώτο και βίντεο)

Το 7ο φιλανθρωπικό τουρνουά «Φ. Τσάγαρης» διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία!

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε πριν από λίγες μέρες στο Δημοτικό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου «Σ. Αγγελόπουλος», όπου και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 7ο φιλανθρωπικό τουρνουά «Φώτης Τσάγαρης».

Τα σωματεία Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, Παλαιό Φάληρο, Κοψαχείλα, Ταταύλα, Ίωνες Παλαιού Φαλήρου και ΠΑΟ Ρουφ, συμμετείχαν με τα τμήματα υποδομής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με μοναδικό αντίτιμο συμμετοχής, την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου βοηθώντας αυτές τις άγιες μέρες συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς η παρουσία του Μάνου Βατσινά, αφού ο πρόεδρος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης και μοίραζε μπισκοτάκια στους μικρούς αθλητές!

Συγκινητική ήταν η στιγμή προς το τέλος της εκδήλωσης, όπου και τιμήθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Φώτη Τσάγαρη. Από πλευράς του Δήμου του Παλαιού Φαλήρου παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι Αντιδήμαρχοι κύριος Φωστηρόπουλος και κύριος Ασημακόπουλος.

Δύο λόγια για το τουρνουά

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε κάποια πράγματα για το φιλανθρωπικό τουρνουά και φυσικά για το Φώτη Τσάγαρη, η μνήμη του οποίου και τιμάται κάθε χρόνο. Σκοπός της διοργάνωσής του είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών στη φιλανθρωπία, τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη, καθώς ο σεβασμός και η ισότητα των ανθρώπων είναι τα συνθήματα που πρεσβεύουν τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτά τα ιδανικά συνδυάζονται με τη μνήμη του Φώτη Τσάγαρη που η στάση ζωής του και οι πράξεις του στην εκμάθηση του αθλήματος και στη μεταλαμπάδευση των αρχών καλής συμπεριφοράς και ευγενούς άμιλλας στους νέους ποδοσφαιριστές ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του. Χωρίς αμφιβολία η μνήμη του θα μείνει ανεξίτηλη στα αθηναϊκά γήπεδα για το ήθος και τη λάμψη του.

Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση!

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dSBYAAM3xRI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Συνεχίζει ακάθεκτη η «Σάντα»!

abola10

Κουσάνας: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Σιλεβίστας από τον ΠΑΟ Ρουφ

Βασίλης Θεόκλητος