free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έγραψε ιστορία ο ΓΣ Αργυρούπολης!

Με εκτελεστή τον Γκρεβτσίδη που σημείωσε και τα δύο γκολ ο ΓΣ Αργυρούπολης πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ!

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-1 στην παρ.

Ένα ακόμη βήμα έκανε ο ΓΣ Αργυρούπολης για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ! Η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη επικράτησε με 2-1 στην παράταση του Άρη Πετρούπολης και έγραψε ιστορία!

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων μπήκε πιο νωθρά στο ματς και το πλήρωσε, καθώς βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, από δικό του λάθος, αφού στο 6′ ο Δρακουλής έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια οι “πορτοκαλί” προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Υφαντής κέρδισε πέναλτι στο 22′, αλλά ο Δρακοντίδης που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών έστειλε την μπάλα άουτ!

Μάλιστα, παραλίγο να το πληρώσουν…διπλά οι γηπεδούχοι, αλλά για καλή τους τύχη είδαν την κεφαλιά του Καρδάμη στο 28′ να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Παγούδη, που φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει σε αυτή τη φάση!

Στο δεύτερο μέρος και με τις διορθωτικές κινήσεις του Γιάννη Λεβέντη ο ΓΣ Αργυρούπολης ανέβασε απόδοση και κατάφερε τελικά να φέρει το ματς στα ίσια στο 65′ με την κεφαλιά του Γκρεβτσίδη, που εκμεταλλεύτηκε άψογα την κεφαλιά πάσα του Γιαννίκου.

Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι όλα θα κρίνονταν στην παράταση. Εκεί ο Γκρεβτσίδης και πάλι αποδείχτηκε ο…ήρωας των γηπεδούχων και αφού εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Αποστόλου έστειλε και πάλι με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας τη σπουδαία ανατροπή στο 108′!

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως, δεν κατάφεραν ν’αλλάξουν κάτι και έτσι ο ΓΣ Αργυρούπολης ήταν αυτός που πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Ανταγωνιστικός ήταν ο Άρης σε ένα ακόμη ματς, όμως, και πάλι η έλλειψη εμπειρίας του στοίχισε.

Διαιτητές: Κατοίκος, Χριστοδούλου, Στεργιώτης

ΓΣ ΑΡΓ/ΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Δρακουλής, Γεωργάκας, Κουντουριώτης (46’ Γιαννίκος), Ξενιτόπουλος (46’ Κορκολής – 87’ λ. τρ. Γοργάκης), Λεβέντης, Υφαντής, Γκρεβτσίδης (117’ Κοτόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΑΡΗΣ (Σήφης Βενάκης): Αποστόλου, Ζαχαράκης, Βλάχος, Ντέντια, Λάπα, Καρδάμης, Ρεμούνδος (83’ Σιούτης), Τρακόσης (76’ Φιλίππου – 105’ Κέσκος), Καραδήμας (93’ Λούρμπας), Σαλαπάτας, Γκολφινόπουλος

 

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 & 7/5) στην ΕΠΣΑ και η επισήμανση για τις Κυριακάτικες μετακινήσεις

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στους Σαββατιάτικους 9/9 αγώνες Κυπέλλου στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2021 – 2022

admin