free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Βαθμό» ο Πυρρίχιος

 

 

ΠΑΟΚ Μάνδρας – Πυρρίχιος Ασπροπύργου 3-3

 

Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου κατάφερε να πάρει τον «βαθμό» από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην συνέχεια καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ.  Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με 2-0 με τα τέρματα των Κωνστάντη στο 7’ και Παπακωνσταντίνου στο 28’ με τους φιλοξενούμενους, να μειώνουν με τον Κομιώτη στο 38’. Οι γηπεδούχοι όμως και πάλι με τον Παπακωνσταντίνου τρία λεπτά αργότερα, πήραν και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων, ωστόσο, στο 75’ ο Πυρρίχιος μείωσε εκ νέου με τον Κλέμεντ και πήρε τον «βαθμό» χάρη στο αυτογκόλ του Ματζιούρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τσαπάρας, Γιώτη, Ματζιούρας, Δρούγος, Πετσίτης (55’ Θεοδωρόπουλος), Βόγγας, Ριζάι (89’ λ. τρ. Παππάς), Λόλι, Λάσκος (69’ Μήνος / 85’ λ. τρ. Τουρλίδης), Κωνστάντης, Παπακωνσταντίνου

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ:  Παλατσίδης, Κέλι (75′ Ντάσης), Ερμπαλίδης, Παχταρίδης (35′ Κυριαζίδης), Πιπερίδης Σ., Τσούφλας, Κλέμεντ, Χαραλαμπόπουλος (46′ Αποστολόπουλος), Κομιώτης, Παπαδόπουλος, Μαυράκης (60′ Σερταρίδης)

Related posts

Αστέρας Μαγούλας: Απρόκλητη επίθεση με ύβρεις και απειλές

Nάσος Φακίδης

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΔΑ

Παντελίδης Mάνος

Αντικατάσταση βοηθών σε τρία ματς στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3