free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεταγραφική ενίσχυση για το Χαραυγιακό!

 

Ήταν δεδομένο πως ο Χαραυγιακός θα προχωρούσε στη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι και έγινε, αφού οι πρωταθλητές Αθηνών προχώρησαν στην απόκτηση του επιθετικού Νίκου Πλούμη, ενώ μένει μόνο η ανακοίνωση ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία με το Βραζιλιάνο μέσο Γκάμπριελ. Μάλιστα οι «νερατζούρι» δεν θα σταματήσουν εδώ την ενίσχυσή τους αφού αναμένεται να έχουμε και άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Όσο για τα νέα αποκτήματα, ο Νίκος Πλούμης είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα την Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του στην εντός έδρας νίκη του Χαραυγιακού με τη Θύελλα Καμαρίου, όπου και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος. Στην αρχή της χρονιάς αγωνιζόταν στη Χαλκίδα ενώ πέρυσι με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Λουκάς Ρόπας γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς τον είχε παίκτη στη Δόξα Βύρωνος και στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών για τη σεζόν 2016-2017 και μάλιστα τα είχε πάει πολύ καλά σκοράροντας 11 γκολ.

Όσο για το Γκάμπριελ Ντιάζ, αυτός είναι 25 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στις θέσεις «6» και «8» και αναμένεται να βοηθήσει στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Το μόνο που περιμένουμε είναι η ανακοίνωση των Ηλιουπολιτών ώστε να επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Και το συγκεκριμένο παίκτη γνωρίζουν καλά οι Ρόπας και Ζυγούρης αφού συνεργάστηκαν στη Δόξα Βύρωνος τη σεζόν 2016-2017, με το Βραζιλιάνο «άσο» να κάνει γεμάτη σεζόν και να αγωνίζεται και στα 30 ματς του πρωταθλήματος της Α’ Αθηνών σκοράροντας και 5 φορές.

Related posts

Επιστροφή του Γιάννη Γιαννακόπουλου στην Κορωνίδα Κοιλάδας

Γιώργος Ανανίδας

Live Score: Άγιος Ιερόθεος – Κηφισιά (Γ’ Εθνική – 7ος όμιλος – 8η αγωνιστική)

Γιώργος Ανανίδας

Καθοριστικές εκλογές για τον Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος