free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Πρόκληση το ματς με την Κηφισιά»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο Κηφισια, αναφέρθηε ο τεχικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης αναμέτρησης με την Κηφισιά κινούνται τα πάντα πλέον στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, όσον αφορά την καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος το πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ,.

 

Οι νεοφώτιστοι κοντράρονται με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και όπως είναι εύλογο αντιμετωπίζουν το εν λόγω μας ως ένα είδος πρόκλησης. Χαρακτηριστικές είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου:

 

«Το μυαλό, η προσοχή και η απόλυτη συγκέντρωσή μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Κηφισιά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλού ενδιαφέροντος για την ομάδα μας, αφού αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

 

Η αξία και δυναμική του αντπάλου προσδίδει ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μου».

 

 

Θλάση ο  Φώντας Σταμάτης

 

 

Ενός … κακού μύρια έπονται αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται πλήρως στο παράδειγμα του Απόλωλνα Χαλανδρίου.

 

Σαν  να μην έφτανε η εντός έδρας ήττα που γνώρισε η νεοφώτιστη ομάδα από τον Αθηναίκό με 2-0 και με την οποία μπήκε με το … αριστερό στις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2019 , ήρθε να προστεθεί ο σοβαρός τραυματισμός του Φώντα Σταμάτη. Ο δυναμικός  χαφ υπέστη θλάση στον δικέφαλο, η οποία προβλέπεται να τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ημέρες.

Εάν συνυπολογιστεί και η δεδομένη απουσία του Αλέξανδρου Βλογιανίτη που υποφέρει από τενοντίτιδα, τότε αυτόματα γίνεται αντιληπτή  η δυσκολία εξεύρεσης λύσεων για τον προπονητή Χρήστο Βλάχο, όσον αφορά τη συγκρότηση μιας αξιόμαχης ενδεκάδας κόντρα στην Κηφισιά.

 

 

 

Related posts

Πρόσθεσε ποιότητα με Γιάννη Ρούσσο ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Επιτέλους νίκη για Τράχωνες!

abola10

Συνεχίζει και ο Αλέξανδρος Μάριος Λημνιός στον Αθηναϊκό