free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Ο Τσιτσιπάς κερδίζει τον Φέντερερ με 3-1 σετ και γράφει ιστορία (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φέντερερ! Ένας Έλληνας τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι στους “8” σε Grand Slam. Είναι στα προημιτελικά του Australian Open. 

 

 

O Έλληνας τενίστας αν και έχασε το 1ο σετ κέρδισε με 3-1(6-7, 7-6, 7-5, 7-6) σετ τον κάτοχο του τίτλου και Νο3 στον κόσμο Ρότζερ Φέντερερ σε 3 ώρες και 45 λεπτά. Ο 20χρόνος Στέφανος πιο ώριμος από ποτέ έγινε το πρόσωπο του παγκόσμιου τένις και έγραψε ιστορία! 

Ο Τσιτσιπάς άφησε εκτός συνέχειας στη Μελβούρνη τον κάτοχο 20 τίτλων Grand Slam.

 

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη!»

Ακόμη και ο σπουδαίος, Τζον Μάκενρο υποκλίθηκε στο ταλέντο του Έλληνα πρωταθλητή στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Από τα πρώτα λεπτά είχα αυτοπεποίθηση. Έχω μεγάλο θαυμασμό στον Ρότζερ. Είναι ένας θρύλος. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Παρακολουθώ τένις από 6 ετών».

Ο Μάκενρο ρώτησε στη συνέχεια τον Τσιτσιπά για την στρατηγική που ακολούθησε.

«Ήθελα να παραμείνω επιθετικός, ανεξάρτητα από το πως κυλούσε το ματς. Διατήρησα την ψυχραιμία μου, είχα υπομονή και μαχητικό πνεύμα. Το κλειδί ήταν να σώσω τα breaking point. Οι περισσότεροι από το κοινό ήταν μαζί μου. Δεν έχω ξαναδεί τόσο θορυβώδες κοινό στη ζωή μου. Το να αγωνιστώ εδώ ήταν παιδικό μου όνειρο».

 

Πηγή: reader.gr
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/J_-nUH-mSjQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Οπαδοί Μίλαν:”Μετά την Κωνσταντινούπολη υπάρχει η Αθήνα”!

abola10

Η θυσία του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου ας συνετίσει αυτούς που διαπραγματεύονται τα εθνικά μας θέματα και αυτούς που δυσανασχετούν με την θρησκεία μας και τον Εθνικό Ύμνο: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Abola Team 3

Κοροναϊός: Επτά παραμένουν τα κρούσματα στη χώρα μας – Εξιτήριο πήραν οι επαναπατρισθέντες

Abola Newsroom