free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Kάτσικας: «Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και την εικόνα των παικτών μου»

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης απέναντι στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του προς την άνοδο στην Γ’ Εθνική συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης χάρη στη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί των Γλυκών Νερών με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία αφενός μεν επέτρεψε στο συγκρότημα του Αστέρα να αγκυροβολήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ κι αφετέρου τουέδωσε την ώθηση να πιστέψει ακόμη περις΄σοτερος την υλοποίηση του στόχου που έχει οριοθετηθεί.

Με τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα να στεκέται στη σπουδαιότητα της νίκης:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα επί ενός αντιπάλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαδραματίζει με σύνεση πρωταγωνιστικό ρόλο  στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Αυτή η παράμετρος προσδίδει μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά μας. Ελίμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την  γενικότερη πορεία, όσο και από την εικόνα των ποδσοφαιριστών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προπσηλωμένοι στο αγνωισιτκό πλάνο που θέλαμε να εφαρμόσουμε./

 

Η προσοχή μας πλέον, στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση που ακολουθεί στην έδρα μας κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει θέσει διαφορεικούς στόχους από εμάς και δίνει μάχη, ώστε να εξασφαλίσει την σωτηρία του. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.»

 

Μοναδική απουσία για το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ο επιθειτκός Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Η SELFIE των παικτών του Παλληνιακού και του Β. Χαντέ μετά τη νίκη με την Μάχη Μαραθώνα

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Κώστας Βάσος και Άρης Νταβαρίνος στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Τάσος Ζαφειρίου