free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΕΠΣΑΝΑ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: Λαμπρή ποδοσφαιρική βραδιά με πολλές βραβεύσεις

 

Με λαμπρότητα και πολλούς επίσημους καλεσμένους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κτήμα Ορεινό, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας από την ΕΠΣΑΝΑ.

Παρόντες ήταν πολλοί άνθρωποι των δημοτικών αρχών της Ανατολικής Αττικής, καθώς και αρκετοί επίσημοι προεξάρχοντος του μεγάλου ευεργέτη της ΕΠΣΑΝΑ και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής κ. Αθανασίου Μαρτίνου, ο Γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Αθηνών κ. Γαβρ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Κυρ. Φύτρας, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Διονύσου Διον. Ζαμάνης, ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Δημ. Μάρκου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Ιωαν. Κασσαβός, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γ. Βλάχος και Μάκης Βορίδης, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Ν. Αντωνίου, η Δημοσιογράφος και Πολιτευτής με τη ΝΔ Χαρά Ξάνθη, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασιλική Αναστασίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σωτ. Ζώτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Λουκάτος,οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ Παπαμακάριος και Φλαμπούρης, Αντιδήμαρχοι και παράγοντες ποδοσφαιρικών Σωματείων και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ.

Το παρών από τις ομάδες της Ραφήνας έδωσαν, από την Θύελλα, ο πρόεδρος Χρ. Παπακωνσταντίνου,  ο Αντιπρόεδρος Μπ. Μπήλιος και ο Γεν. Αρχηγός Χρ. Μυτιληναίος, ενώ από την Τριγλία Ραφήνας ο Κώστας Κοζής. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο πρόεδρος του Παλληνιακού Γιώργος Ζάβρας, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βορβολάκος και το μέλος Δημήτρης Σταμούλης.

Στην εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ τιμήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Φραντζέσκος και Ανδρέας Λαγωνικάκης, η πρώτη γυναίκα διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ που έγινε διεθνής κα. Αντωνίου, ο Ραφηνιώτης βοηθός διαιτητή και διεθνής Ρ. Μπουξμπάουμ, η περσινή Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας, ο Αήττητος Σπάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο του, ο Παλληνιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑΝΑ και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική, αλλά και οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν και οι ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο από την κατηγορία τους.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενώ στην συνέχεια ο  Γ. Νάκας ήταν εκείνος που ανέλαβε τις βραβεύσεις.

 

Μυτιληναίος: Τα παιδιά να είναι στον αθλητισμό

 

Μία από τις ομάδες που βραβεύτηκαν κατά την χθεσινή εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣΑΝΑ ήταν και η Θύελλα Ραφήνας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος, ο οποίος στον σύντομο λόγο του έκανε την πρόταση προς όλους τους παράγοντες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, να βασιστούν στα νέα παιδιά. Ο σκοπός μας, αν θέλουμε να λέγεται αθλητισμός, είναι να παράγουμε και να δίνουμε την δυνατότητα σε παιδιά να είναι στον αθλητισμό, είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: epsanastisentra, irafina.gr

Related posts

Σε απόσταση «βολής» η Μαρκό

Nάσος Φακίδης

Οι διαιτητές για τους τελικούς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Παμπαίδων και η επισήμανση της ΕΠΣΑΝΑ για το πάρτι PARTY JUNIOR PROJUNIOR

Abola Team 3

ΑΡΧΙΚΗΕΠΣΑΝΑ Επίσημη ενημέρωση για την Γ.Σ. από τον Συνδ. Προπονητών Αν. Αττικής