free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Εμεις το κάναμε εύκολο»

To εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος για την νίκη επί των Τραχώνων και τη σπουδαία εμφάνιση

 

 

 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Αθηναϊκός την αναμέτρησή του κόντρα στους Τράχωνες.

 

Οι «Λόρδοι» παίζοντας εξαιρετικά και στα δύο ημίχορνο, επικράτησαν άνετα με 2-0 της ομάδας των νοτίων προαστίων αναδεικνύοντας ψήγματα της ποιότητάς τους και παράλληλα  διεύρυναν το αήττητο σερί, που έχουν να επιδείξουν στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο τη Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε διαφοροποιήσεις προσώπων, εντούτοις δεν διαπίστωσε καμία αγωνιστική διαφορά. Γεγονός το οποίο καταδεικνύει την ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το βάθος επιλογών του.

 

Με τον έμπειρο προπονητή να σχολιάζει τα εξής:

 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Στο πρώτο μέρος ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γκολ και να θέσουμε από νωρίς τις βάσεις για την πολύ σημαντική μας νίκη. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ακόμη περισσότερο την απόδοσή μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε, ενώ κάναμε εξαιρετική διαχείριση του υπερ μας σκορ. Γενικότερα εκτιμώ ότι εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι, Κανένα ματς στον όμιλό μας δεν θεωρείται ούτε και είναι εύκλο, εάν δεν προσπαθήσεις εσύ».

 

 

 

 

 

Related posts

Μάριος Ανδρέου: “Έτοιμη να παρουσιάσει θέαμα η Πεύκη”

Ρένος Γιαμπουράς

Σαν να μην έλειψε ποτέ το Καματερό!

abola10

Κιούρκος: «Έχουμε τον τελευταίο λόγο για το γηπεδικό»

Kώστας Παλαιολόγος