free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Όρθιος” ο Αήττητος Σπάτων στην Καλαμαριά!

“Σπάζοντας” το αήττητο (7 αγων.) σερί του Απόλλωνα Πόντου, ο Αήττητος Σπάτων κέρδισε εκτός έδρας με 0-1, χάρη στο γκολ του Γιώργου Λύρα στο 57′.

 

Οι γηπεδούχοι αν και πολύ πιεστικοί, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος βρίσκεται μεν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όμως η σημερινή του νίκη βάζει ένα “λιθαράκι” για να μπορέσει να σταθεί βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά καλύτερα!

Οι “ροσονέρι” πίεσαν αρκετά τον αντίπαλό τους, με τους Ολαϊτάν στο 6’, τον Κυβελίδη στο 10´και 71´, το Σουντουρά στο 19´, τον  Χασομέρη στα 35´, 77´ και τον Μπρίτο στο 73΄.

Οι φιλοξενούμενοι παρέταξαν δυναμισμό και θάρρος στην άμυνα.. και εκτός του γκολ, δεν έκαναν σπουδαίες ευκαιρίες για άλλο γκολ εκτός από το νικητήριο.

Μεγάλος χαμένος ο Απόλλωνας Πόντου, που θα μπορούσε να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα..

 

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Πάτας, Βλάχος, Σουντουρά, Μπρίτο, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (83′ Λουφάκης), Χασομέρης, Ολαϊτάν.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Αφράτης, Aμπάρα, Λάμπρου, Κασνέτσι, Σταματάκης, Ταμπάκης (88′ Κατσέρης), Χατζηιωαννίδης, Λύρας (72′ Πλαβούκος, 89´ Τσαλάκου).

Related posts

Νέα Κ.Υ.Α: Επίσημη η επιστροφή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στις προπονήσεις, καμία αλλαγή στη Football League

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος ο Σταυριανός από τον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom

Σαρώνει ο Βραζιλιάνος σωσίας του Μέσι (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3