free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε μέσα από το “ABOLA” η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πετρούπολης και το Μικρασιατικό ήταν στον “αέρα”, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από κουκουλοφόρους η αποστολή των φιλοξενούμενων.

Τελικά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ και έτσι η τύχη του φαίνεται πως θα κριθεί εκτός γηπέδου. Το “ABOLA” και πάλι κατ’αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει το τι αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής Παναγιωταρας γράφει τα εξής:

«Προσήλθα στο γήπεδο μαζί με τους δύο βοηθούς μου στις 14:00. Υπήρχε αστυνομική δύναμη τριών ατόμων και ένα περιπολικό και ένα πούλμαν με σπασμένο τζάμι και χαλασμένη πόρτα της ομάδας του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» εκτός γηπέδου. Κατόπιν ενημέρωσης και από τις δύο ομάδες μας επιβεβαίωσαν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους (χωρίς διακριτικά) πριν την άφιξή μας και εκτός γηπέδου.

Κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα βγήκαμε η διαιτητική τριάδα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του «ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ». Η ομάδα του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ανέτοιμη να αγωνιστεί και ο αρχηγός της ομάδας Βουτυράς Ι., με ενημέρωσε ότι δεν επιθυμούμε τη διεξαγωγή του αγώνα λόγου του φόβου της σωματικής τους ακεραιότητας, των τραυματισμών των τριών μελών της αποστολής (πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, φροντιστής) και μη δυνατότητα ένδυσης της ομάδας, λόγω του ότι τους έκλεψαν το κλειδί του λεωφορείου.

Επισυνάπτω την ενυπόγραφη αναφορά της ομάδας «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» και όπως αυτή αναφέρει γραπτώς πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Related posts

Διάνα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα…»

Γιώργος Ανανίδας

Κιούρκος: «Δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρίποντο για τον Χαραυγιακό

Παντελίδης Mάνος