free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Όλοι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του και τη σπουδαία εκτός έδρα ςνίκη επί του Υμηττού, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο παρέμεινε η Κοψαχειλα χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του αξιόμαχου Υμηττού με 3-2.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη.

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Σε μία αναμέτρηση υψηλού βαθμού επικινδυνότητας οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και κατάφεραν να φύγουν νικητές.

 

Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, που μας προέκυψν λόγω ίωσης με τους γιώργου Γιουβρή και Μιχάλη Τσίγκο, που μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε τη διάταξη ου αριχκά είχαμε προγραμματίστει. Όλοι όσοι  κλήθηκαν να αγωνιστούν, ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω κι έβγαλαν καρδιά και ψυχή. Ήταν πολύ προσηλωμένοι και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, στοιχεία, τα οποία μα οδήγησαν στη σπουδαία νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι ο Υμηττός, τον οποίο η βαθμολογική θέση, που κατακλαμβάνει στον όμιλό μας τον αδικεί.

 

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αποσκοπώντας να παρουσιαστούεμ ακόμη πιο ανταγωνισιτκοί στη συνέχεια»

 

 

 

Related posts

Επεισοδιακό διπλό ο Χολαργός

Βασίλης Θεόκλητος

Εντυπωσιακός στο β’ μέρος ο Ιάσονας 3-1 τον Αττικό

Abola Team 3

Βλάχος: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος