free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο…»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέρθηεκ ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση τους τόχου της ανόδους στην Α’ Κταηγορία πραγματοποίησε η Αγία Ελεούσα με τη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης με 1-0.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων κοντά στις προνομιούχες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑΣ και παράλληλα όπλισε τους πάντες με αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

Με τον τεχνικό Τάκη Γιαννόπουλο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμ:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία είχε διαφορετικούς στόχους από τη δική μας. Δυσκολευτήκαμε αρκετά και αυτό τα λέει όλα όσοαν αφορά τις ιδιαιτερότητες του ομίλου μας.

 

 Όπως προκύπτει κι από τα αποτελέσματα, όπου έρχοντια κανένα παιχνίδι δεν θεωρείτια εύκολο και η αίσθησή μου είναι θα γίνουν μεγάλες μάχες μέχει το τέλος του πρωταθλήματος, Πλέον στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στο επόμενο καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας»

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

«Μπαμ» με Πολυτσέρη o ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος