free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει υπέρβαση!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για τα όσα έχουν πετύχει τη φετινή σεζόν, έπλεξε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος παρά την εντός έδρας ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 

 

 

 

Στη δεύτερη διαδοχική του ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα υποχρεώθηκε ο Αθηναϊκός και μάλιστα αυτή τη φορά εντός έδρας από τον ιδιαίτερα ψυχωμένο Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 1-0.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο στο άκουσμά του προξένησε έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα των δυτικών προαστίων, ωστόσο, γεγονός είναι ότι οι Βυρωνιώτες δεν έδειξαν τον καλό τους εαυτό, που μας είχαν συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα,.

 

Με τον τεχνικό των «Λόρδων» Χρήστο Κιούρκο να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τα όσα έχου πετύχει από το ξεκίνημα της εφετινής περιόδου κόντρα σε μία σειρά δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, που έχουν συναντήσει:

 

«Δυστυχώς πληρώσαμε το γεογνός ότι δεν είχαμε προπονηθεί καθόλου τις προηγούμενες ημέρες στο φυσικό χορτάρι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Όπως προκύπτει, το φυσικό χορτάρι αποτελεί μειονέκτημα για την ομάδα μας, η οποία πηγαίνει κατευθείαν να αγωνιστει σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο.

 

Κόντρα στον Θρίαμβο Χαίδαρίου θεωρώ ότι δεν ήμασταν καλοί και κάναμε μία εμφάνιση που δεν την περιμέναμε. Βέβαια, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όπως συνέβη και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θέλαμε.

Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κάνει υπέρβαση φέτος με τις επιτυχίες που έχουν να επιδείξουν μέχρι στιγμής. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

 

 

 

Related posts

Πρόσθεσε ποιότητα με Γιάννη Ρούσσο ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Ανεβαίνει η “Σάντα”!

abola10

Χατζηαλέξης: «Πάμε να γράψουμε ιστορία!»

Kώστας Παλαιολόγος