free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Το ρεπό θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε»

Στα οφέλη που θα έχει για τους Λέοντες το επερχόμενο ρεπό, αναφέρθηκε ο Τενικός Διευθυντής του συλλόγου Βασίλης Μορφίδης

 

 

 

Με την … ατυχία τους τά έχουν βάλει στους Λέοντες με αφορμή τη νέα τους ήττα αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Κρόνο Αθηνών με 1-0.

 

Αποτέλεσμα το οποίο ανάγκασε την ομάδα των κεντρικών προαστίων στην τρίτη τους διαδοχική ήττα σε μία αναμέτρηση, όπου το σκορ προφανέστατα αδικεί την ομάδα των Λεόντων, εάν λάβουμε υπόψη την εικόνα του αγώνα.

 

Την ερχόμενη αγωνιστική, οι Λέοντες θα κάνουν το ρεπό τους, με τον Τεχνικό Διευθυτή Βασίλη Μορφίδη να στέκεται στο ευεργετικό χαρακτήρα που αναμένεται να έχει στην ψυχολογία όλων στην ομάδα:

 

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορα σταθήκαμε τροπμερά άτυχοι και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση με τον Κρόνο Αθηνών. Δεν καταφέραμε να αξιοποίησουμε καμία από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, με άμεση συνέπεια να οδηγηθούμε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα, που μας έφερε πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι το ρεπό που ακολουθεί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να ηρεμήσουμε και να ανασυγκροτηθούμε, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που ακολουθεί για τον σύλλογο μας».

 

 

 

 

Related posts

Το Δάσος Χαϊδαρίου με κορυφαίο τον νεαρό Στέφανο Σαφρά (ΦΩΤΟ) που σκόραρε δύο φορές νίκησε με 4-3 την Δάφνη Αθηνών

Abola Team 3

Κρόνος Αθηνών-Πατήσια 3-0

Abola Team 3

Φιλίππου: «Κέρδος η απόλυτη συγκέντρωση των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος