free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες του προέταξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος, παρά τη εντός έδρας ήττα από το Παλαιό Φάληρο

 

 

Μπορεί ο Απόλλων Χαλανδρίου να γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από το Παλαιό Φάληρο, ωστόσο η εν γένει εικόνα άφησε ευχαριστημένο τον τεχνικό των «κυανόλευκων» Χρήστο Βλάχο.

 

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι αισθάνετια υπερήφανος από την προσπάθεια που ίνεται σε όλους τοςυ τομείς από τους ποδοσφαισριστές του, ενω΄δεν παρέλειψε να αναφρθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ποιότητα των αντιπάλων του:

 

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε πολύ η ομάδα του Φαλήρου καθώς το ματς είχε λίγα φάουλ για παιχνίδι Α’ κατηγορίας. Από πλευράς μας είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και των απόδοση των παιδιών. Γενικότερα είμαι υπερήφανος για τη προσπάθεια που καταβάλλουν, ωστόσο, θεωρώ ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες κυρίως στο αμυντικό ματς κομμάτι.

 

 Εγώ παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και ένα σερί κακών αποτελεσμάτων είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα βγούμε απ’ όλη αυτή τη διαδικασία πιο δυνατοί. Εχω απολύτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και τη δουλειά που κάνουν στνη προπόνηση και πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση. Τέλος να ευχηθώ και στον κόουτς κύριο Γαζή ότι καλύτερο για την πολύ υγιή κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στην ομάδα τους.»

 

 

 

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Γκλεγκλές!

Abola Team

Τρανός: «Έτοιμοι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Λάμψη στην ετήσια εκδήλωση της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος