free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Άλμα» πρόκρισης για Ηρακλή

 

Ηρακλής Ελευσίνας – Πανελευσινιακός 4-0

 

Ο Ηρακλής επικράτησε με το «επιβλητικό» 4-0 του Πανελευσινιακού στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ελευσίνας και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια. Οι κάτοχοι του τροπαίου μπήκαν «δυνατά» και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Στίλα ενώ επτά λεπτά μετά (11’) ο Καλογρίδης έβαλε τις «βάσεις» για να πάρουν και φέτος το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης. Ο Τοπτίδης στην συνέχεια, με δύο προσωπικά του τέρματα στο 40’ και στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο ο Ηρακλής βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» από το μεγάλο «ραντεβού». Διαιτητής ήταν ο Χρόνης με βοηθούς τους Οικονόμου και Μπούρδο.

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τζωρτζινάκης, Μπίμπα (89’ Καφαντάρης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Μπακατσέλος, Πεπονής (87’ Τυρλής), Τοπτίδης, Στίλα, Χατζηαντωνάκης, Καλογρίδης, Τσεβάς (90’+2’ Παροτσίδης_

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Κακοσίμος Ε. (60’ Μαρινόπουλος), Πλάτανος (33’ Τσαμυρίδης), Μιχαήλος (76’ Πετσίτης), Γουβαλάρης, Μπουρντένης (57’ Αρναουτάκης), Μπέχλης, Ζίουμ Κατσάφαρος, Μακρίδης, Κακοσίμος Γ.

 

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (21 & 22/1) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (9/12) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τον Κωνσταντίνο Δρομούση απέκτησε ο Ατταλος Νέας Περάμου

Abola Team 2