free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Καταιγίδα” η Λαύρα Αργυρούπολης!

Η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού είχε… μονόλογο απέναντι στον Παράδεισο Αμαρουσίου επικρατώντας με το φανταστικό 5-1!

 

Την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες (23/2) η Λαύρα και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη! Η ομάδα της Αργυρούπολης ήταν καταιγιστική και υποχρέωσε τον Παράδεισο σε «βαριά» ήττα με 5-1, έχοντας μάλιστα τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Πραγματικά οι παίκτες του Αργύρη Ψαρρού ήταν… φωτιά και λαύρα!

Στο 1′ ο Μυτιληνός με σουτ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 3′ ο Κουλουρίδης με σουτ και να κάνει το 2-0. Πριν φύγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη μία φορά με τον Γκίκα. Στο 55′ ο Κουλουρίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να έρθει στο 70′ ο Κόγιας με πλασέ κια αν διαμορφώσει το τελικό 5-1. Νωρίτερα για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει το σκορ στο 43′ ο Μπολέτης με πλασέ.

 

Διαιτητές: Βακόλας, Θωμόγλου-Κατελανάκης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Γεώργακας (45′ λ. τρ. Μανιώτης), Σκούρας, Αναστασίου (60′ Ρούσσος), Γούλας, Πολυμερόπουλος, Κουλουρίδης (80′ Τομαράς), Γκίκα, Κόγιας, Μυτιληνός, Διαμαντής, Παπαδημητρόπουλος

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κάτσικας (46′ Αγγελάκης), Μώτσιος (70′ Ζιώρης), Τσαμουρτζής (46′ Δήμου), Καραλής, Παρδάλης, Χαβενετίδης, Μαριόλας, Μπολέτης, Πέττας (70′ Δασκαλάκης), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-1: Τα γκολ

abola10

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

Καββαδίας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν!»

Kώστας Παλαιολόγος