free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Μικρασιατικό»

Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον Αθηναϊκό την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον γειτονικό Μικρασιατικό, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν τις επιτυχίες και το κυριότερονα πιστοποιήσουν την εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει στον φετινό μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται στον Αθηναϊκό, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον γειτονικό Μικρασιατικό.

 

Στο στρατόπεδο της ιστορικής και φιλόδοξης ομάδας του Βύρωνα επιδιώκουν να «χτίσουν» πάνω στην εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στην πρωτοπόρο Κηφισιά και να αποδείξουν ότι η μέχρι τώρα πορεία τους μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θωρηθεί.

 

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίμα:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και σίγουρα το παιχνίδι συγκεντρώνει και την ιδιαιτερότητα του γειτονικού ντέρμπι. Από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα. Σεβόμαστε τον Μικρασιατικό και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες,. Μετά θα έχουμε το χρόνο να ξεκουραστούμε, λόγω του γεγονότος ότι τη επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας».

 

 

 

Related posts

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Προπονητών Αθήνας

abola10

Απογοητεύουν οι Τράχωνες

abola10