free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ ενισχυμένη»

Στον όγκο των δυσκολιών που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αανμέτρηση με τους Τράχωνες, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη το Παλαιό Φάληρο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει της επερχόμενης δύσκολης όσο και καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Τράχωνες.

 

Στο στρατόπεδο της ομάδας των νοτίων προαστίων επιδιώκουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Άρη Πετρούπολης, ώστε να επιβεβαιώσουν την μέχρι τώρα αξοπρόσεκτη πορεία τους στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα το επερχόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στους Τράχωνες. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα με πολύ αξιόλογο ρόστερ, η οποία παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη μετά την μεταγραφική της δραστηριότητα τον Ιανουάριο , η οποία «καίγεται] για βαθμούς και αυτό το στοιχείο από μόνο του αναδεικνύει τον όγκο των δυσκολιών που θα κληθούμε να αντιπαρέλθουμε. Θα πάμε χωρίς άγχος να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος κι φυσικά να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

 

 

Related posts

Τζίτζης: «Δεν παρεκκλίνουμε από την φιλοσοφία μας»

H Ηλιούπολη αποφάσισε δωρεάν είσοδος στους φίλους της ομάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Χίλια μπράβο στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος