free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Χίλια μπράβο στους παίκτες μου»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Βύρωνα απένειμε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Μία από τις σημαντικότερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του πέτυχε το Παλαιό Φάληρο θριαμβεύοντας στον Βύρωνα με 2-1 της τοπικής Δόξας Βύρωνα.

Μία νίκη, η οποία έρχεται να αναδείξε σε όλο της το μεγαλείο τη έντονη προσωπικόττα, αλλά και το ταλέντο των ποδσοφαιριστών, που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της νεοφώτιστης ομάδας και η οποία της επέτρεψε  να αναρριχηθεί στην ιδιαίτερα τιμητική έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλο της Α’ Κατηγορίας με 22 πόντους,

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιάννης Γαζής στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία τους νίκη, αλλά και την εν γένει παρουσία τους απέναντι σε μία από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου:

«Πήραμε μία ιστορική νίκη και μία από τις μεγαλύτερες σε αξία που έχουμε πετύχει. Παρουσιάσαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα με σπουδαία ιστορία. Θα ήθελα να δώσω χίλια μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος, την αυταπάρνηση, αλλά και τρομερή επιθυμία τους για την νίκη, τη οποία αξίζουν ολοκληρωτικά.

Ιδιαίτερα από το χρονικό σημείο, όπου μείναμε με δέκα λόγω αποβολής του Γιώργου Φωτιάδη στο 51ο λεπτό, τακτικά στο αμυντικό κομμάτι αγγίξαμε το τέλειο, με άμεση συνέπεια να διαχειριστούμε άψογα το προβάδισμά μας και να φτάοσυμε σε αυτό το αποτέλεσμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Γαζή, για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι αυτή  επιτυχία θα μας τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση της Δόξας Βύρωνα για την άψογη φιλοξενία της και ιδιαίτερα του Γενικού Αρχηγού Άγγελου Ζαφειράκη»

 

 

 

 

Related posts

Δίπλα στον Αλβανικό λαό η Νέα Ιωνία

abola10

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Είχε την τύχη με το μέρος του ο ΑΟ Περιστερίου (3-2)

Abola Team