free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Είναι βαριά η φανέλα!

 

Όλοι γνωρίζαμε ότι η πρόκριση για την… αρμάδα του Δημήτρη Παπασπύρου στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ εξαρτιόταν από αυτή και ας είχε ηττηθεί στην έδρα της με 2-0 στο πρώτο ματς!

Παίζοντας έξυπνα και βγάζοντας την ποιότητα που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο η ιστορική ομάδα του Ηλυσιακού κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 μέσα στην Αργυρούπολη και να ανατρέψει πλήρως το 2-0 του πρώτου αγώνα!

Από την άλλη, δεν ταιριάζουν τα κλάματα για το ΓΣ Αργυρούπολης! Η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη κάνει συνεχώς βήματα προόδου και πλέον θεωρείται μία από τις σημαντικές δυνάμεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μπορεί ν’αποκλείστηκε και ας είχε ένα σημαντικό προβάδισμα για να υπερασπιστεί, όμως, δεν παύει να μένει εκτός συνέχειας από έναν ανώτερο αντίπαλο, χάνοντας τελικά την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Τέλος πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των περίπου 400 φιλάθλων που δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα!

Μία φάση και γκολ!

Ο Ηλυσιακός είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, κέρδισε αρκετά στημένα γύρω από την περιοχή του Παγούδη, αλλά όπως στο πρώτο ματς έτσι και τώρα δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια μεγάλη φάση. Ουσιαστικά στη μοναδική του καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο Ηλυσιακός ευτύχησε ν’ανοίξει το σκορ στο 13’.

Σέντρα του Κονδύλη από τ’αριστερά ο Μουσταφίδης πετάχτηκε, αλλά φαίνεται τελικά ότι ο Γεωργάκας έσπρωξε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα και έγινε έτσι το 0-1.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και μάλιστα σε τρεις περιπτώσεις απείλησαν την εστία του Κοντοπίδη. 

Η ευκαιρία του αγώνα με Κοκκινέλη!

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν για να κυνηγήσουν το γκολ με τον ΓΣ Αργυρούπολης να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-1 στο 54’, κάτι που αν τελικά πετύχαινε, σίγουρα θ’ άλλαζε εντελώς τα δεδομένα! Ο «Κόκι» δεν πλάσαρε όταν έπρεπε και προσπάθησε να περάσει και τον Κοντοπίδη, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στο Μουσταφίδη να τον προλάβει και να του… πάρει την μπουκιά από το στόμα!

Μία ομάδα στο γήπεδο μετά το 60’

Από το 60’ και μετά οι παίκτες του Ηλυσιακού επικράτησαν κατά κράτος στην αναμέτρηση και ειδικά μετά το 0-2 φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου για να γίνει και το 0-3. Συγκεκριμένα στο 71’ ο Λαμπρόπουλος κέρδισε πέναλτι από το Δρακούλη με το Μάλτση να σημαδεύει σωστά και να κάνει το 0-2, σκορ που έστελνε το ματς στην παράταση.

Στο 75’ ο  Τσίτσαρης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά το 0-3 έγινε στο 90’ με το Λαμπρόπουλο να πλασάρει από κοντά και αφού προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Μάλτση με Τσίτσαρη. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την πολύ σπουδαία ανατροπή και φτάνουν σε ένα δεύτερο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Καλά τα πήγε το διαιτητικό τρίο των Αλάμπεη, Απτόσογλου και Σταύρογλου.

ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Δρακούλης (76’ Παπαντωνάκης Ν.), Γεωργάκας, Ξενιτόπουλος (46’ Κοκκινέλης), Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Μεντόλι (63’ Κορκολής), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Γιαβρουδής (46’ Τσίτσαρης), Μάλτση, Κονδύλης (46’ Γλέζος), Σεράνι (46’ Μπουσινάκης).

Related posts

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Του Ηλυσιακού Α.Ο.

admin

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Έτοιμη για πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του Ιάσονα

Abola Team 3