free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες μας»

Το στίγμα του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται ξανά πλέον στον Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στον … πυρετό της επερχόμενης δύσκολης όσο και καθοριστικής αναμέτρησης με τον ισχυρό Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Στην ομάδα των νοτίων προαστίων πήραν τις απαιτούμενες ανάσες τους στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και πλέον προετοιμάζονται σκληρά, ενόψει της επερχόμενης κομβικής αναμέτρησης.

 

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Γαζής αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του, ανέφερε τα εξής:

 

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλή που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και έφτασε στους 4 του Κυπέλλου και αυτό δείχνει το βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι.Εμείς έχουμε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών να διαχειριστούμε, ωστόσο έχω ακλόνητη  εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε όλους τους παίκτες μου κι αισθάνομαι βέβαιος ότι  ομάδα μας ότι θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική μέχρι τέλους.»

 

 

Related posts

Τσαβαλιάς: «Απόλυτη ανάγκη η νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρασκευόπουλος Ορφέας (Χαραυγιακός): “Να παραμείνουμε στην κορυφή”

abola10

Γαζής: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος