free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και ανατρέψαμε το σκορ»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στη σπουδαία νίκη επί του Παράδεισου Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα επικρατώντας με 3-1 του μαχητικού Παράδεισου Αμαρουσίου. Αποτέλεσμα το οποίο επέτρεψε στη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών συνοικιών να διατηρήσει ακλόνητες τις ελπίδες της για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος στάθηκε στην αγωνιστική μεταμόρφωση του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήρθε δύσκολα και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να ελπίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Μάλλον είχαμε μείνει στο μουντ των Αποκριών κι  έτσι βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0. Στο δεύτερο μέρος, όμως μεταμορφωθήκαμε και ανατρέψαμε το σκορ. Σε αυτό το διάστημα δημιουργήσαμε πολλές ευακιρίες, χάσαμε πέναλτι, ενώ πετύχαμε και τρία γκολ, που μας χάρισαν την νίκη. Πλέον ζούμε το όνειρό μας .Συνεχίζουμε τη δουλειά μας ευελπιστώντας να μείνουμε κοντά στο κυνήγι του στόχου της ανόδου μέχρι το τέλος».

Related posts

Ιωάννου: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Πυλαρινός Διονύσης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν” (vid)

abola10

Λύθηκε η συνεργασία Αγίου Δημητρίου με Καρπούζα

Kώστας Παλαιολόγος