free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Απομένουν έξι τελικοί για εμάς»

Στην κρίσιμη τελική ευθεία επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 Την ξέφρενη πορεία της στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Αγία Ελεούσα με την ευρεία της νίκη με 10-1 επί της ουραγού Νίκης Αλίμου,.

 

Μία νίκη, η οποία λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενη, με τον τεχνικό Τάκη Γιαννόπουλο και τους άμεσους συνεργάτες του να στρέφουν αποκλεισιτκά το βλέμμα και την προσοχή τους στην καθοριστική συνέχεια, που περιμενει τους «κυανόλευκους»

 

Με τον έμπειρο προπονητή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει η κρίσιμης τελικής ευθείας που περιμένει την ομάδα του και η οποία θα κρίνει τους λόπους μιας ολόκληρης σεζόν:

 

«Πλέον το βλέμμα και η προσοχή μας στρέφονται αποκλειστικά στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Λυκόβρυση. Με εξαίρεση το Καματερό, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση, ακολουθεί ένα όμιλος ομάδων, που μάχονται για τη δεύτερη θέση και δίνου τον δικό τους αγώνα για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

 Απομένουν έξι ματς, τα οποία έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικού και στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει.

 

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Ορφέας Αιγάλεω έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο

Τάσος Ζαφειρίου

Τζώτζης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓYΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ 0-0

abola10