free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους παίκτε του απένειμε ο τεχνικός του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης, με αφορμή την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

 

 

 

 

Την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαίωσε ο Υμηττός απέναντι στον Ατρόμητο Μεταμορφωσης. 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα και σε μία πολύ δύσκολη έδρα το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων έβγαλε σφυγμό καρδιά και πάθος αποσπωντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας με 1-1

 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Μάκη Ραφαηλίδη, ο οποίος από την πλευρά του απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη διάθεση, το πάθος και τη συγκέντρωση, που έδειξαν κόντρα σ εμία πολύ δυνατή και συγκροτημένη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης.

Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε βάσιμα  σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. 

 

Πλέον η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο πολύ καθοριστικό όσο και δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Βύρωνα. Μία ομάδα πολύ δυνατή, υπολογίσιμη και με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Θα χρειαστεί να επιδείξουμε προσοχή και υπομονή στο παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

 

Τα τελευταία αποτελέσματα του Χαραυγιακού στον έβδομο όμιλο της Γ’ Εθνικής αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητές μας που αφορούν την απευθείας παραμονής μας στην Β’ Κατηγορία. 

Θα χρειαστεί να επιδείξουμε αυξημένη προσοχή μέχρι το τέλος. Πλέον είναι στα δικά μα ςχέρι η υπόθεση παραμονή».

 

Related posts

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με διαστημικό Γεγέ ο Ιάσωνας 1-2 τον Άτταλο

Abola Team 3

“Χτύπησε” στο τέλος ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης!

abola10