free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΣ Πειραιά: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά την λήξη  του αγώνα πρωταθλήματος ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  που έγινε  στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 17/3/2019 – Αντιαθλητική,  εξυβριστική συμπεριφορά & βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου:

 

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για παράβαση των άρθρων  14.παρ1α-2-3 & 15 παρ. 4, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας όπου μετέχει το σωματείο, ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια  (1) αγωνιστική ημέρα & χρηματική ποινή 100€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ της 17.3.2019 που έγινε  στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 17/3/2019 – αντιαθλητική συμπεριφορά μέλους:

 

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  για παράβαση του άρθρου  14.παρ1-2-3 του  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ  καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα κατά τη διάρκεια  του αγώνα πρωταθλήματος ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ της 17.3.2019 που έγινε  στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 17/3/2019 το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

Related posts

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για το ντέρμπι Εθνικός-Προοδευτική, για τους υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου, για τις ποινές και κλήσεις σε απολογία

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου (8/11) με τους διαιτητές και τους παρατηρητές αλλά και του Σαββατοκύριακου (11 και 12/11) στον Πειραιά

Abola Team 3

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις υποδομών του Σαββατοκύριακου (3 & 4/6) στον Πειραιά

Abola Team 3