free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία εκτός έδρα ςνίκη επί της Αγίας Ελεούσας απένειμε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη στην έδρα της Αγίας Ελεούσας με 2-0 πανηγύρισε η Λυκόβρυση, η οποία πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

 

Σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων έβγαλα πάθος και συγκέντρωση, τομείς, οι οποίοι την οδήγησαν σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία,.

 

Με τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλουν στον εφετινό μαραθώνιο»:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ εμία πολύ σπουδαία ομάδα και σε μία σκληρή έδρα. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητήρίων για την συγκέντρωση που επέδειξαν και το πάθος του για τη νίκη. Έχουν κάνει υπέρβαση, αφού θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τις εξετάσεις και τα σχολεία των περισσότερων παικτών μου.

 

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θα είναι ευτύχημα να ανταμειφθεί ο ζήλος και ο κόπος των ποδοσφαιριστών μας. Θα παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

 

Related posts

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου έχουν πετύχει ένα μικρό θαύμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούσσος (Αγ. Ελεούσα):”Είμαι πιστός στρατιώτης της ομάδας”(vid)

abola10

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10