free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Στο δεύτερο μέρος έγειρε το γήπεδο με τους μικρούς μας!»

Tα εύσημα στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απ’ένειμε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερο το Δάσος Χαϊδαρίου θριαμβεύοντας εκτός έδρας του ισχυρού Πανθησειακού με 2-1.

 

Απέναντι σε μία από τις πλέν κραταιές ομάδες το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων εμφάνισε στο χορτάρι πολλές από τις αρετές που το χαρακτηρίζουν και βασισμένο σε πολλά ταλέντα που προέρχοντια από τα πλούσια τμήματα υποδομών έφτασε σε μία νίκη που τόσο πολύ άξιζε.

 

Μία επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεογνός ότι κατακτήθηκε με πολλούς πιτσιρικάδες στο δεύτερο μέρος με επική ανατροπή.

Με τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο να επιβραβεύει την προσπάθεια των ποδσοφαιριστών του

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ άξιου αντιπάλου, όπως ο Πανθησειακός. Το μεγάλο ευτυχημα όμως είναι ότι οι τρεις πόντοι κατακτήθηκαν, έχοντα στην … φαρέτρα μας πολλά ταλαντούχα παιδιά των ακαδημιών. Ειδικά μετά το γκολ, που δεχθήκαμε με τη λήξη του πρώτου μέρους κι από τη στιγμή όπου πέρασα ακόμη δύο πιτισιρικάδες , το γήπεδο έγειρε και φτάσαμε πανάξια σε μία νίκη που δικαιούμασταν απόλυτα, βάσει της συνολικής μας απόδοσης.

 

Πλέον το μυαλό μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι, που είναι γειτονικό ντέρμπι κόντρα στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Θυμόμαστε όλοι ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχαμε γνωρίσει τη συντριβή με 6-1 που αποτέλεσε την απαρχή για μάι σειρά σαρωτικών αλλαγών στο ρόστερ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεςι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Νίκου Καρτσωνάκη και Αλέξανδρου Ζαχαριά, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

 

 

Related posts

Ισοπαλία, «κορυφή» και περιμένει ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης

Καπράλος: «Πολλά τα κέρδη που προέκυψαν»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακριτίδης: «Να μην είμαστε στο ίδιο… έργο θεατές»

abola10