free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Αυλαία» με «τρίποντο» για Ηρακλή

 

Ηρακλής Ελευσίνας – Απόλλων Ποντίων 3-1

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν καθώς έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-1 του Απόλλωνα Ποντίων στο «Γ. Ρουμελιώτης» στην τελευταία αγωνιστική και «πρόβα τζενεράλε» πριν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ την ερχόμενη Τετάρτη (17/4). Η ομάδα του Ασπροπύργου, προηγήθηκε στο 32’ με το πέναλτι του Σιδηρόπουλου αλλά οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ, έφεραν «τούμπα» το ματς με τον Τοπτίδη να είναι ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» τους. Αρχικά, στο 47’ έφερε το ματς στα «ίσια» (1-1) ενώ στο 65’ τους έβαλε και μπροστά στο σκορ με 2-1 και πέντε λεπτά μετά (70’), ολοκλήρωσε την προσωπική του «παράσταση» πετυχαίνοντας χατ τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως έκανε το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή ο 15χρονος Βαγγέλης Καλλιώρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Ντεμιράι, Χατζηαντωνάκης, Κάτσος (88’ Καλλιώρας), Σκαμαντζούρας, Μπακατσέλος, Μπίμπα, Τοπτίδης (75’ Μάχλης), Στίλα, Καφαντάρης (59’ Τυρλής), Καλογρίδης (71’ Παπαμακάριος), Περόνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ:  Σοφιανίδης Δ., Ευσταθιάδης, Σαχίδης (56’ Λακάι), Σαλομίδης, Συμεωνίδης (65’ Αδελφόπουλος), Μπαρντόκ, Αλίκια 76’ Πουρουζίδης), Κομιώτης, Σωπιάδης, Σιδηρόπουλος, Δανιηλίδης (56’ Σοφιανίδης Β.)

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (24/2) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ηρακλής Ελευσίνας: Επέστρεψε ο Γρηγόρης Κάτσος

Nάσος Φακίδης

Τον Γιώργο Κακοσίμο απέκτησε ο ΠΑΟΚ Μάνδρας

Abola Team 2