free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Θρασύβουλος: Παραίτηση Ρίζου – «Απόφαση του προέδρου να μην κατέβουμε»

 

Εξελίξεις έφερε στον Θρασύβουλο η απόφαση να μην εμφανιστεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας την τελευταία αγωνιστική με τον Πανελευσινιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ρίζος, παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού που κατείχε, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «stoplekto»:  «Για λογούς ηθικής παραιτούμαι από γενικός αρχηγός της ομάδας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως εκείνοι ήθελαν να αγωνιστούν και δεν έχουν καμία σχέση με την απουσία τους από το Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας, μια και η απόφαση να μην κατέβουν ήταν του προέδρου. «Εμείς σαν παίκτες του Θρασυβούλου δεν έχουμε καμία σχέση με την απουσία της ομάδας από την τελευταία αγωνιστική..Όλοι ήμασταν ετοιμοι να δώσουμε άλλον ένα αγώνα στα ίσα όπως σε όλο το πρωτάθλημα…Η απόφαση ήταν καθαρά εντολή του προέδρου κάτι μου μας πείραξε όλους διότι σε όλη την σεζον παλεύουμε με τον ιδρώτα μας και με πολλές δυσκολίες τις οποίες δεν θέλουμε να αναφέρουμε. Θεωρούμε άδικο αυτό που έγινε διότι τα πρωταθλήματα παίρνοντα στα γήπεδα.

Αλεξανδρος Μολνταβαν Μιχαηλιδης Γιάννης Καψαλας Τάσος Αγγελιδακης Μάνος Μετοχιατης Γιάννης Λωλος Παναγιώτης Πετρακης Γιάννης Καπουρανης Χρήστος Καπουρανης Νίκος Λιοσης Τάσος¨»

Related posts

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ: Συνεχίζεται η προπώληση

Nάσος Φακίδης

Έτοιμος ο Ακράτητος για την πρεμιέρα!

abola10

Πανελευσινιακός: «Σταχυοφόρος» ξανά ο Παλιγγίνης

Nάσος Φακίδης