free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Θα πορευτούμε με την ίδια φιλοσοφία»

Στο εγχείρημα ανάδειξης νέων παικτών στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων εφετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΠΑΣ Γαλάτσι απέναντι στον Άγιο Δημήτριο.

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, εντούτοις φανέρωσε πολλές αγωνιστικές αρετές, προκαλώντας τα χαμόγεελα όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του σωματείου.

 

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο τεχνικός ηγέτης Θοδωρής Κουτσουδάκης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών του παικτών για την ευρεία νίκη και τη συνολική τους εμφάνιση

 

«Ε’ίμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα που παρουσίασαν οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, Παρά το γεογνός ότι μέχρι το 60’ είχαμε βρεθεί να χάνουμε με 1-0, στη συνέχεια αναλάβαμε εξ’ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα και φτάσαμε στην νίκη με 4-1 , πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Από τη στγμή όπου δεν έχουμε μπροστά μας κάποιον ξεκάθαρο στόχο θα πορευτούμε με τη ίδια φιλοσοφία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχοντας ως ξεκάθαρης επιδίωξη να δώσουεμ χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας,. Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με το Καματερό, όπου όσοι αγωνιστούν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100% .

 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση του Αγίου Δημητρίου για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε».

 

 

 

Related posts

Βλαχόπουλος Νικόλαος | Παίκτης Αγία Ελεούσα

Abola Newsroom

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Στούλης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»

Kώστας Παλαιολόγος