free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Κρατάμε την εξαιρετική εικόνα των νεαρών»

Στην εξαίσια απόδοση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την Κ-18 στο φιλικό κόντρα στον Αθηναϊκό, στάθηκε ο τεχνικός του Α.Ο. Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ανιχνεύσει» την αγωνιστική εικόνα κυρίως των παικτών που προέρχονται από την Κ-18 του συλλόγου είχε ο τεχνικός του Α.Ο. Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης στο φιλικό της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στον Αθηναϊκό.

 

Οι «κυανέρυθροι», μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1 από το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου, ωστόσο κατά γενιή ομολογία, παρουσίασαν ψήγματα του πλούσιου ταλέντου τους, αναδεικνύοντας πολλές αρετές, αλλά και  την ποιότητα της δουλειάς σε βάθος που γίνετια στα τμήματα υποδομών.

 

Με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να τους πλέκει το εγκώμιο:

 

«Είχαμε την ευκαιρία απέναντι στον Αθηναϊκό να διαπιστώσουμε πού βρίσκονται κάποιοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στο πρωτάθλημα. Κατά κύριο λόγο έδωσα χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που απαρτίζουν την τωρινή Κ-18 και τα μηνύματα που εξέλαβα ήταν ενθαρρυντικά. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, διάστημα, όπου προηγηθήκαμε στο σκορ. Οι πολλές αλλαγές μας αποσυτνόνισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα θα ξεκουραστούμε για το διάστημα των εορτών του Πάσχα και από την Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης».

 

  

Related posts

Επιστροφή Καρατζά στον πάγκο της Νέας Ιωνίας

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχώρηση Παπαρούνη από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

abola10

Βαϊτσης: «Τεράστια σε αξία η νίκη επί του Πανερυθραϊκού»

Kώστας Παλαιολόγος