free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Έχουμε βάλει πολύ γερές βάσεις»

Τις πτυχές της επιτυχημένης πορείας της Αγίας Παρασκευής ανέλυσε ο αρχηγός των «μελανόλευκων» Γιώργος Τζίτζης

 

 

 

Μία από τις πλέον σημαντικές παρουσίες στον εφετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ αποτέλεσε χωρίς αμφισβήτηση η Αγία Παρασκευή.

 

Οι «μελανόλευκοι» με όπλο την άρτια οργάνωση και την γενικότερη εύρυθμη λειτουργία που τους χαρακτηρίζει την τελευταία διετία, υπήρξαν μία από τις πλέον δυνατές παρουσίες, που διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο κι έφτασαν μέχρι ενός σημείου να διεκδικήσουν με σοβαρές αξιώσεις τον τίτλου του πρωταθλητή, ο οποίος τελικά κατέληξε στα χέρια των παικτών της Α.Ε.  Κηφισιάς.

 

Ο αρχηγός της «Σάντα» Γιώργος Τζίτζης γνωρίζει όσο λίγοι τις ιδιαιτερ΄τοητες του πρωταθλητισμού.

 

Ο φυσικός ηγέτης της Αγίας Παρασκευής έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με τους τομείς που ώθησαν την ομάδα του σε αυτή τη επιτυχημένη πορεία:

 

«Στην ομάδα μας υπάρχει άρτια οργάνωση και μία πολύ στιβαρή διοίκηση,. Πο βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας και μας στηρίζει. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε μία πολύ αξιόλογη πορεία, αφού ήμασταν από του πρωταγωνιστές του εφετινού μαραθωνίου. Το πλέον σημαντικό γεγονός πάντως είναι ότι έχουμε βάλει πολύ γερεές βάσεις και για τα επόμενα χρόνια. Με μότο τη διάθεση για σκληρή δουλειλά, την οργάνωση, αλλά και το ταλέντοπολλών παικτών, που έχουν ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και προέρχονταια πό τις υποδομές μας. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό κορμό ακι μείγμα νιάτων κι εμπειρίας, το οποίο μας έχει οδηγήσει ψηλά»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για πολλούς ταλαντούχους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Μόνο νίκη με Τερψιθέα!»

Kώστας Παλαιολόγος

“Έβγαλε φτερά” στα Λιόσια!

Abola Team