free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Σύνθημα ανόδου έδωσε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας ενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Άρη Καλαμακίου

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη εντείνουν στον Ιπποκράτη την προετοιμασία τους ενόψει του επερχόμενου αγώνα μπαράζ κόντρα στον Άρη Καλαμακίου.

 

Το γεγονός ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων χρειάζεται απαραίτητα την νίκη για την απευθείας άνοδό της στην Β’ Κατηγορία έχει προκαλέσει τον … συναγερμό στις τάξεις του σωματείου και όλοι φέροντια δαιτεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του αντικειμενικού τουσς στόχου.

 

Με τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα να δίνει το σύνθημα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες όπως είναι αυτό κόντρα στον Άρη Καλαμακίου για τα μπαράζ ανόδου. Έχουμε το μειονέκτημα έδρας, γεγονός το οποίο μας αναγκάζει να παλέψουμε μόνο για τη νίκη απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Από τη πλευρά μας είμαστε απόλυτα ήρεμοι και προσηλωμένοι και φερόμαστε διατεθειμένοι να πάμε  να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

 

Μειώνονται στο ελάχιστο τα αγωνισιτκά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία του Ιπποκράτη, αφού οι Γιώργος Μίχος, Ανέστης Φεσόπουλος διευθέτησαν τα επαγγελματικά τους ζητήματα και θα φωνάξουν ετοιμοπόλεμοι, ενώ ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Παράλληλα, μάχιμος θα είναι και ο Βαλεντίνος Λουκάκης που εξέτις ετην ποινή του.

 

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο Παναγιώτης Αναγνώστου, που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3

Είδε πουλάκια!

Abola Team