free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Μας μένει μια γλυκιά γεύση»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του στη διάρκεια του εφετινού πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

 

Ως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να αναδείξουν την ποιότητα του συλλόγου αντιμετώπισαν στον Απόλλωνα Χαλανδρίου την εφετινή τους «περιπέτεια» στον … μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Οι νεοφώτιστοι αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βασιζόμενοι στον πολύ αξιόλογο κορμό, που είχνα δημιουργήσει από πέρυσι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απευθείας παραμονής τους τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

Με αφορμή το τί αφήνει στην ομάδα του η εφετινή της παρουσία ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα πεπραγμένα μας στο εφετινό πρωτάθλημα,. Μετείχαμε σ’ ένα πολύ δύσκολο όμιλο, κάτι που το γνωρίζαμε άλλωστε εκ προοιμίου ως νεοφώτιστοι. Μας μένει μια γλυκιά γεύση από την εφετινή μας προσπάθεια. Κρατάμε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και το γεγονός ότι ανεβάσαμε ορισμένους παίκτες από τις υποδομές μας και θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τη σεζόν στο τελευταίο παιχνίδι που θα κληθούμε να δώσουμε κόντρα στον Αθηναϊκό. Ήδη το μυαλό μας βρίσκεται στο πώς θα χτίσουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου.»

 

 

Related posts

Βλάχος: «Πληρώσαμε την απειρία μας…»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρεις ακόμη σημαντικές ανανεώσεις στην Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος

Παραίτηση Νίκου Παπαρούνη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3