free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κοντά στην ανανέωση με την Αθηναϊδα ο Καλαϊτζίδης

Προ των πυλών της ανανέωσης με την Αθηναίδα και την επόμενη σεζόν βρίσκεται ο επιτυχημένος τεχνικός 

 

 

 

Απόλυτα επιιτυχημένη μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί για την Αθηναϊδα η σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. 

Η ομάδα της Κυψέλης πραγματοποίησε μία εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι στα 12 τελευταία της παιχνίδια «μέτρησε» τον εκπληκτικό απολογισμό των 11 νικών και μίας μόλις ισοπαλίας.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης πιστώνεται σημαντικό μερίδιο αυτής της καταπληκτικής πορείας, αφού η  «Κυρία» πέραν από τις νίκες απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη επίδοση συνιστά κορυφαίο ρεκόρ στην προπονητική διαδρομή του Παναγιώτη Καλαίτζίδη, ο οποίος παρουσιάζεται ορεξάτος για νέες επιτυχίες και διακρίσεις με τα «κυανόλευκα»

 

Μάλιστα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού του Διοικητικού Ηγέτη Αλέξανδρου Κινδιλίδη με τον έμπειρο τεχνικό,ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο επεκτασης της επιτυχημένης τους συνεργασίας και την επόμενη σεζόν.

 

Με όλες τις υπάρχουσες συνθήκες να προίδεάζουν ότι θα υπάρξει ευτυχή κατάληξη του θέματος.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μάλιστα, η Αθηναίδα μέσα στη επόμενη εβδομάδ αθα αντιμετωπίσει πιθανότατα τους Ολυμπιακό Λιοσίων και Α.Ο. Ιλίου

 

 

 

 

 

 

Related posts

Λύγκος: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στην νίκη επί της Δάφνης»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα»