free page hit counter
17 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Στην δύναμη ψυχής και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου εστίασε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

 

Καρδιά και χαρακτήρα πρωταθλητή  φανέρωσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου.

 

Παρά το γεγονός ότι η πρωτοπόρος ομάδα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ βρέθηκε από το 2’ πίσω στο σκορ με γκολ ρτου Συμεών Λάσκαρη εντούτοις δεν το έβαλε κάτω. Βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει κι αφού δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών κατάφερε έστω και στο 90 να «σώσει» τον βαθμό ισοφαρίζοντας σε 1-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Διονύσης Γιαννούλης

 

Η αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου εις βάρος τους τέρματος ήταν το μεγαλύτερο κέρδος που ανέκυψε σύμφωνα με το τεχνικό ηγέτη Γιώργο Γκοβερίνο:

«Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα. Σ’ ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι και δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας, βρήκαμε το κουράγιο να αντιδράσουμε και τουλάχιστον καταφέραμε έστω και στο τέλος να πάρουμε τον πόντο της ισοπαλίας.

 

Υπάρχει έντονο άγχος στην ομάδα μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. 

 

Το τέλςο του πρωταθλήματος μας επιφυλάσσει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχουε μ’ εμάς κι οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο»

 

 

Related posts

Λαύρα Αργυρούπολης – ΑΕ Περιστερίου 3-2 (vid)

abola10

Ο δυναμικός Πολυχρονάκης στον Άτταλο!

abola10

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Abola Team