free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

Ευχαριστημένος από τα «πεπραγμένα» της ομάδας του παρουσιάζεται ο τεχνικός ηγέτης των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης. 

 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσαν τα Σούρμενα τις επίσημες φετινές τους υποχρεώσεις στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας, συντρίβοντας τον Πανερυθραϊκό με 4-1 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στους περυσινούς κατόχους του Κυπέλλου ΕΠΣΑ να εδραιωθούν στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική φετινή τους πορεία. 

Στοιχεία, τα οποία επέφεραν την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού Γιάννη Μητρούση, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε έκανε λόγο για άκρως επιτυχημένη σεζόν: 

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας.. Θέλαμε πολύ να τελειώσουμε με νίκη τη φετινή σεζόν κι απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυαντή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Πανερυθραϊκός.

 

Είχαμε θέσει ως στόχο μετά την ήττα που γνωρίσαμε από τον Χαραυγιακό, να πραγματοποιήσουμε μία πορεία, που θα μας έφερνε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης, η οποία συνοδεύτηκε με αρκετά ποιοτικό ποδόσφαιρο και η εν γένει παρουσία μας, δίνει θειτκό πρόσημο και εκτιμώ ότι η φετινή σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη Από εκεί κι έπειτα ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δίνοντας έμφαση σε πολλά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία μας. Θα ακολουθήσουμε την ίδια φιλοσοφία»

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μου στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Νταουτάϊ στον ΠΑΟ Ρουφ

admin

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος): “Είχαμε περισσότερες φάσεις για γκολ”(vid)

abola10