free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στις 5 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λιοσίων

Για την προσεχή Τετάρτη στις 21:00 ορίστηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

 

 

 

 

Το μέλλον και οι βλέψεις του Ολυμπιακού Λιοσίων ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν διακυβεύονται κατά μεγάλο ποσοστό από την επερχόμενη καθοριστική Γενική Συνέλευση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 21;00 και πρόκειται να διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου επί της Οδού Πολυφήμου 99 στο Ίλιον.

Τα άτομα που απαρτίζουν τον τωρινό διοικητικό κορμό καλούν όλα τα στελέχη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λιοσίων συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στα γραφεία της ομάδας Πολυφήμου 99, Ίλιον, με θέμα: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Καλούμε τα μέλη και όλους τους φίλους της ομάδας καθώς και τους γονείς της Ακαδημίας να δείξουν το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να προχωρήσουμε για το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

“Ερωτευμένος” με την ισοπαλία ο ΑΟ Ιλίου!

abola10

Καταλήγει σε Διαμάντη ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Με κορυφαίο τον Μπουγιούκο τα Σούρμενα 2-1 το Καματερό

Abola Team 3