free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε ο Κουσάνας στν Χολαργό!

Στην τεχνική ηγεσία του Χολαργού επανήλθε ο Γιάννης Κουαάνας μετά από τέσσερα χρόνια, ευελπιστώντας να ανεβάσει ακόμη υψηλότερα το επίπεδο της ομάδας

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Χολαργού πραγματοποίησε ο Γιάννης Κουσάνας.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε σχεδόν μία ημέρα από την λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟ Ρουφ και ο επιτυχημένος τεχνικός επανήλθε στον σύλλογο των βορείων προαστίων μετά από διάστημα τεσσάρων ετών, με σκοπό να την οδηγήσει εκ νέου σε επιτυχίες.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Γιάννης Κουσάνας έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη θητεία στην ομάδα του Χολαργού, όσο ως ποδοσφαιριστής, όπου υπηρέτησε τον σύλλογο για διάστημα έξι ετών (2006-2012), όπου και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του διαδρομή, αλλά κι ως τεχνικός την τριετία 2012-15, όπου και πραγματοποίησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Κουσάνας έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα παλιά μου λημέρια. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους που υπηρετούν τον σύλλογο και αυτό το στοιχείο συέβαλε καταλυτικ΄ρόλο στο να προκύψει συμφωνία. Πλέον αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και τη νέα χρονιά και να διατηρήσουμε ψηλά τον Χολαργό,. Να αφήσουμε το στίγμα μας!»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Σιλεβίστας από τον ΠΑΟ Ρουφ-Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση

Ρένος Γιαμπουράς

Έβαλε Τσίρο στην «μηχανή» του ο Χολαργός

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια»

Abola Newsroom