free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Ιωάννου και Γαραζιώτη η Λυκόβρυση

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ανόδου Κώστα Ιωάννου και τον γυμναστή Γιάννη Γαραζιώτη προχώρησε η διοίκηση της Λυκόβρυσης

 

 

 

 

Διπλή ανανέωση στο προπονητικό τιμ πραγματοποίησε η Λυκόβρυση, καθώς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Κώστα Ιωάννου και τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Γαραζιώτη.

 

Μία κίνηση άκρως φυσιολογική, μιας και ο έμπειρος τεχνικός, μαζί με τον συνεργάτη του ήταν εκείνοι που κατάφεραν να δημιοργήσουν ένα εκρηκτικό σύνολο, το οποίο στη συντριπτική του πλειοψηφία απαρτίζονταν από γηγενείς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ένα συγκρότημα το οποίο έφτασε στα μπαράζ ανόδου και πήρε το… εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία, παίζοντας εξαιρετική μπάλα μέσα στην έδρα της Ανθούπολης.

 

Πλέον, διοίκηση και προπονητικό τιμ έχουν «σηκώσει μανίκια» και ξεκινούν τον σχεδιασμό της ομάδας. Αρχή κάνουν με τους παίκτες του ρόστερ τους, για να δουν με ποιους θα ανανεώσουν και έπειτα θα προχωρήσουν και στις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τον σύλλογο των βορείων προαστίων να έχει ένα πραγματικά ανταγωνιστικό σύνολο, για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Related posts

Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών ο Άρης Καλαμακίου (1-0)

Abola Team

Επέστρεψε στον Άγιαξ Ταύρου ο Γιάννης Μιχαηλίδης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Αγώνες σε 1ο και 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών κι ένα εξ αναβολής παιχνίδι

Abola Team