free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Κουτσουδάκη στο τιμόνι και τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Στην ανανέωση της επιτυχημένης του συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό προχώρησε ο σύλλογος των βορείων προαστίων

 

 

 

Αίσιο τέλος είχε για τον ΠΑΣ Γαλάτσι το σίριαλ παραμονής του Θοδωρή Κουτσουδάκη στην τεχνική του ηγεσία.

Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων εκτίμησε δεόντως το έργο και την μεθοδική δουλειά που προσέφερε απλόχερα ο επιτυχημένος τεχνικός και στην καθοριστική συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Καταλυτικό ρόλο στην αίσια έκβαση του ζητήματος διαδραμάτισε η κοινή θέληση για επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας.

Με αφορμή την παραμονή του στην άκρη του πάγκου του ΠΑΣ Γαλάτσι και την νέα σεζόν ο Θοδωρής Κουτσουδάκης έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

«Με τον Πρόεδρο δεν χρειάστηκε να πούμε πάρα πολλά. Έχουμε πολλά κοινά σημεία και φιλοσοφία κι έχουμε αναπτύχιε άριστη χημεία, η οποία έχει οδηγήσει στην επιτυχημένη μας συνεργασία. Πλέον, αυτό που προέχει είναι να σηκώσουμε … μανίκια και να ξεκινήσουμε να θέτουμε σε εφαρμογή το πλάνο, που αφορά στον σχεδιασό της επόμενης περιόδου. Ξεκάθαρη μάς επιδίωξη, είναι να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό και να γίνουν προσεκτικά οι όποιες προσθήκες σε θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη».

 

 

Related posts

Γιώργος Συμιτζόγλου (Παράδεισος): “Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου

Ψύλλιας: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

Η Λαύρα είναι εδώ!

abola10