free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ακόμη πέντε ανανεώσεις για τα Ιλίσια 2004!

Στην παραμονή πέντε ακόμη βασικών της στελεχών προχώρησε η διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη

 

 

Στην διατήρηση σχεδόν ακέραιου του περυσινού βασικού κορμού της ομάδας προχωρούν απτόητοι στα Ιλίσια 2004.

Ο Πρόεδρος Παντελής Ξενιτίδης και οι στενοί του συνεργάτες σπεύδουν να κρατήσουν στη ομάδα όλα τα δυναμικά και ικανά στελέχη, που απαρτίζουν το υπάρχον ρόστερ, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού συνόλου, ικανού να διαδραματίσιε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ,.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο στην ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοοσφαιριστές προχώρησαν τα Ιλίσια 2004, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν την προώθηση στην πρώτη ομάδα δύο νεαρών από το εφηβικό.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι :Στέλιος Ξενιτιδης τερματοφυλακας με  26 παιχνίδια και  2279 λεπτά συμμετοχής, ο Πάολο Σούλκο με 30 παιχνίδια και 2381 λεπτά, Μαγγασιανός Νίκος με 22 παιχνίδια και 1599 λεπτά , Γκότσης Κώστας με 17 παιχνίδια και 913 λεπτά, Κολτούκης Θάνος με 11 παιχνίδια και 339 λεπτά. Από  το εφηβικό προωθήθηκαν στο αντρικό οι Νικόλας Τσινάρη κ Νικόλας Καψάλης.

Επίσης ο πρόεδρος Παντελής Ξενιτίδης σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Αργύρη Παπακώστα (φωτό) έκλεισαν  τις πρώτες 3 μεταγραφές οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες με στόχο την άμεση επάνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

 

 

Related posts

Σκόνδρας: «Μαθήματα ποδοσφαιρικού Πολιτισμού από Αστέρα Εξαρχείων»

Κορωνίδα-ΑΕ Αιγάλεω 2-1

Abola Team 3

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team