free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελεύθερος από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Κώστας Μυστρίδης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μυστρίδης, που φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων

 

 

 

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Κώστας Μυστρίδης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυνικός στην καθοριστική συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του συλλόγου των βορείων προαστίων κρίθηκε σκόπιο να λύσει φιλικά τη συνεργασία του μα τον Ατρόμητο και να πάρει το δελτίο του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ελεύθερος πλέον ο Κώστας Μυστρίδης, να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της πλούσιας ποδοσφαιρικής του διαδρομής

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 34χρονος στόπερ τον ενάμιση χρόνο του στον σύλλογο των βορείων προαστίων ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 3.413 λεπτά συμμετοχής, ενώ σημείωσε 5 γκολ. Κατά την φετινή σαιζόν είχε 25 συμμετοχές, ενώ έγραψε 2.164 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε μόλις 1 γκολ.

Έχει να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό, όπως μαρτυρούν οι θητείες του σε σε Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης και τους Αγίους Αναργύρους. Σε όλες τις ομάδες που έπαιξε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και όπως είναι φυσικό θα γίνει… μήλο της Έριδος για πολλούς συλλόγους.

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Ψαρρός: «Πήραμε τρίποντο ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος