free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρέμεινε και ο Γιώργος Τσελίκας στον ΠΟΨ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον 20χρονο ποδοασφαιριστή ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Ψυχικού

 

 

 

 

Την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού που ηγήθηκε της περυσινής εκπληκτικής πορείας στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνεχίζει ακάθεκτη η διοίκηση του ΠΟΨ.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες μετά από συντονισμένε ενέργειες προχώρησε στην οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας της και με τον 20χρονοΓιώργο Τσελίκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΟΨ με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα σεζόν με τον ποδοσφαιριστή μας, Γιώργο Τσελίκα.

Ο Γιώργος Τσελίκας γεννηθείς το 1999, θα αγωνιστεί 2η χρονιά στον σύλλογο μας, όπου πέρυσι αγωνίστηκε 1894 με μεγάλη επιτυχία τόσο ως ακραίος οπισθοφύλακας όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Όλοι ανεξαρτήτως εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τον ακέραιο και χαλύβδινο χαρακτήρα του αφού υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για οποιοδήποτε τη χρονιά που πέρασε κατέφερε και απέδειξε το μέγεθος της ανδρείας του.

Σύσσωμη η διοίκηση ως σπουδαίο μέλος της οικογένειάς μας, του εύχεται σιδερένια υγεία και να γεύεται εφεξής μόνο χαρές ακι πολλές επιτυχίες παντού».

 

 

 

Related posts

Γαληνός (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Μπήκαμε αποφασισμένοι”(vid)

abola10

Χλωρός Γιάννης (Άτταλος): “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

abola10

Κουτσογιάννη Παναγιώτα: “Οι ανάγκες για αίμα είναι μόνιμες” (vid)

abola10