free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει ο Φραγκόπουλος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική σεζόν στους «ερυθρόλευκους» ο πολυσύνθετος μπακ – χαφ (φωτό) και θα τεθεί στη διάθεση του νέου του προπονητή Αλέξη Γκλεγκλέ

 

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λιοσίων θα φιγουράρει για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας Φραγκόπουλος.

Ο πολυσύνθετος μπακ – χαφ και από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του συλλόγου τνω δυτικών συνοικιών, στην καθοριστική συνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη των «ερυθρόλευκων» συμφώνησε σε όλα και θα εξακολουθήσει να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του στην φιλόδοξη και ιστορική ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Η παραμονή του Κώστα Φραγκόπουλου αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο νέο για τον καινούριο προπονητή της ομάδας Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος με τη σειρά του διαπιστώνει ότι θα ποντάρει στις ικανότητες ενός τόσο σημαντικού ποδοσφαιριστή, που έχει δεθεί και συναισθηματικάμε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρυσι ο ικανότατος μπακ-χαφ πέτυχε 3 γκολ σε 2700′ συμμετοχής με τον ίδιο να αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λιοσίων έχει ως εξής:

«Στην ομάδα μας συνεχίζει για άλλη μια χρονιά ο Κώστας Φραγκόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και θα αποτελέσει ενα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή για την νέα σεζόν.

Καλή χρονιά με υγεία Κώστα»

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ευχαριστίες στον Απόλλωνα, συγχαρητήρια στη διαιτησία

abola10

Λεβέντης: «Ο χειρότερος δεύτερος γύρος των τελευταίων 15 ετών»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Η εμφάνιση κόντρα στον Φωστήρα μας όπλισε με δύναμη»

Kώστας Παλαιολόγος