free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα … βρόντηξε ο Σμυρνής από τα Πετράλωνα!

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» ο Λάκης Σμυρνής μετά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί

 

 

 

 

Αλυσιδωτές και ραγδαίες είναι σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Α.Ε. Πετραλώνων κι έρχονται να … ταράξουν συθέμελα το πλάνο που ανάγεται στον σχεδιαμσό της επόμενης δύσκολης και απαιτητικής σεζόν

Μετά την αποχώρηση των διοικητικών ηγετών της ομάδας (Κουρεμένος, Λιγνός), παρελθόν αποτελεί και ο προπονητής Λάκης Σμυρνής, ο οποίος αδυνατούσε να βρει κάποιον τρόπο να ανατρέψει την δυσάρεστη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην ιστορική ομάδα.

Ο πολύπειρος κι επιτυχημένος τεχνικός έκανε την ακόλουθη δήλωση…

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση των κυρίων Κουρεμένου και Λιγνού ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και εγώ από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ. Κουρεμένο, Λιγνό και Θεοδωρακόπουλο καθώς και τους συνεργάτες μου όλους για την τιμή που μου έκαναν τη τιμή να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα.

Οπωσδήποτε ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή συνεργασία. Θεωρώ ότι ήταν από τα καλύτερους στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα η αποχώρηση των διοικητικών ηγετών δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια».

 

Related posts

Τεσσάρα τα Πετράλωνα!

abola10

Τζίτζης: «To θέλαμε πάρα πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρόκληση για τον Κένταυρο Βριλησσίων τα ματς με τους πρωτοπόρους

Abola Team 3