free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κερδίσαμε πολλά, σας ευχαριστώ όλους!»

Mε τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Αντώνης Τσιμπάκης ευχαρίστησε τους πάντες στον Πανερυθραϊκό για τη άψογη συνεργασία που είχε στο διάστημα των οκτώμιση αυτών ετών

 

 

 

 

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την σχέση στοργής και άψογης συνεργασίας που συνέδεε για διάστημα οκτώμιση ετών τον Αντώνη Τσιμπάκη με τον Πανερυθραϊκό.

 

Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου των Βορείων Προαστείων κερδίζοντας άνοδο από τη Β στην Α κατηγορία ,3η θεση το 2012-13, δεύτερες θέσεις την περίοδο 2016-17 κατακτώντας Πρωτάθλημα Αθήνας,Κύπελλο Αθήνας και Κύπελλο Ελλάδας σε επίπεδο ερασιτεχνών και εξελίσσοντας παίκτες οι οποίοι κοσμούν την Superleague και Football league, έσπευσε με τον δικό του τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε με την φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων:

 

«Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν αυτά που νιώθω και αυτά που ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια για αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της 8,5 χρόνια απίστευτα.

Το Ευχαριστώ λίγο,τον Εξαιρετικό  Άνθρωπο -Φίλο – Συνεργάτη και παθιασμένο ιδιοκτήτη Τόνυ Αχαρονιάν και την οικογενειά του ,την διοίκηση για όλους τους παίκτες του Πανερυθραϊκού από την Β κατηγορία έως και σήμερα  για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την άψογη συνεργασία την οποία είχαμε , το staff για την αφοσίωση και την πίστη τους,καθώς και τον GM της ομάδας Γ.Δημητρίου.

Κερδίσαμε πολλά ο ένας από τον άλλον, εμπειρίες, καταξίωση σε ένα δύσκολο χώρο, σε μία δύσκολη εποχή. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της και να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους.

Θα μου λείψετε πολύ

Ήμουν ευλογημένος γιατί έζησα Μαζί σας Μόνο Σημαντικές και Όμορφες στιγμές

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ  ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ …..

Πανερυθραϊκός, η δεύτερη οικογένειά μου»

 

Related posts

Ξεσηκωμός στο Χαϊδάρι!

Abola Team

Παρελθόν οι Σάσσαλος και Βαρελάς από τον Α.Ο. Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούπτσος: «Μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα»

Kώστας Παλαιολόγος