free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έκανε το «μπαμ» με Ζουμπουνέλη η Α.Ε. Ηρακλείου!

Στην απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού από τη Διάνα Ηλιούπολης Ηλία Ζουμπουνέλη (φωτό) προχώρησε η φιλόδιοξη Α.Ε. Ηρακλείου

 

 

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτη η Α.Ε. Ηρακλείου προχωρώντας σε ουσιαστική ενισχυση σε όλες της τις γραμμές ενόψει της επερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

 

Οι ιθύνοντες του νέου διοικητικού κορμού μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν σε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη, αφού  ενέταξαν στο έμψυχο δυαμικό τους τον πολυσύνθετο και ιδιαίτερα ικανό μεσοαμυντικό Ηλία Ζουμπουνέλη.

 

Ο 24χρονος άσος που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ηλιούπολη όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τα βρήκε σε όλα με τους «νερατζούρι» και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

 

Ο Ζουμπουνέλης μπορεί να καλύψει θέση στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής και στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής προσφέροντας επιπλεόν λύσεις στον τεχνικό της ομάδας Πάρη Βάλβη.

 

Το νέο απόκτημα της Α.Ε. Ηρακλείου προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Διάνας Ηλιούπολης, την οποία βοήθησε σημαντικά, ώστε να κατακτήσει την ιδιαίτερα τιμητική Τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

 

 

 

Related posts

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Έπεσε από την κορυφή το Ηράκλειο

abola10

Διάθεση για επέκταση της συνεργασίας του Άρη Πετρούπολης με Βενάκη